Skip Navigation

Hvordan bliver jeg en del af Alder Bedst?

Vi byder alle, der har lyst til at deltage i bevægelsen meget velkomne!

Det kræver ikke det helt store at blive en del af Alder Bedst-bevægelsen.

I bund og grund handler det om, at du har lyst til at give mere liv til fortællingen om, at man som ældre, skal se sig selv som en ressource med erfaring og viden at byde ind med.

I Alder Bedst har vi vokse(n)værk. Vi er et nyt koncept - og vi ønsker hele tiden at være i bevægelse, vokse os større og blive mere synlige. Og det er her du kan bidrage med at brede det gode budskab! 

Hvis du har lyst til at blive en del af bevægelsen, og dermed blive ambassadør for Alder Bedst, kan du tilmelde dig ved at kontakte:

 

Udviklingskonsulent 

Julie Stounbjerg 
Telefon direkte: 76 29 36 62 
julje@horsens.dk

Har du forslag til en ny aktivitet?

Så tøv ikke med at kontakte os!

Vi er altid meget interesseret i at høre fra dig, hvis du eller din forening er i gang med eller har forslag til aktiviteter, som kan understøtte Alder Bedst bevægelsen.

Det behøver ikke være et stort opslået arrangement - blot en aktivitet, der er med til at illustrere, hvordan man som ældre kan holde sig rask og sund, og være med aktiv medspiller til at skabe rammerne for et godt ældreliv.

Vi udleverer gratis t-shirts, muleposer, bannere mm. med logoet, som I frit kan benytte. Alle aktiviteter bliver opslået på kalenderen her på siden.

Kontakt os

Koordinator for Alder Bedst

Udviklingskonsulent 

Julie Stounbjerg 
Telefon direkte: 76 29 36 62 
julje@horsens.dk